Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Tomáš Drápal - trestní oznámení

Předem se omlouvám všem administrátorům, že zakládám téma s tímto jménem, jelikož jich tu je opravdu dosti. Nicméně se mi nepodařilo najít takové, které by nebylo uzamčené (pokud jsem ho ovšem přehlédl, omlouvám se).
Jde mi o jedinou věc. Prosím lidi, kterým pan Drápal dluží aktuálně peníze a chtějí to z jakéhokoliv důvodu řešit trestním oznámením, aby se ozvali na můj mail. Pro jistotu, abyste ho nemuseli hledat: martin.varejcko@seznam.cz

V současné době podávám trestní oznámení na pana D. k rukám policie, podávám podnět k živnostenskému úřadu, apod. Pokud se chce někdo přidat, pak prosím o krátké info o výši dluhu, termínech plnění apod.

Pokud k tomu nemáte nikdo nic jiného, pak prosím nereagujte, vyřčeno o tomto pánovi zde bylo již mnohé, chci jen pomoci aktuálně poškozeným. Ještě dodám, že jsem situaci řešil s Filipem, který jako první podával trestní ozžnámení na brněnskou policii a který již má své peníze zpátky a poradil mi, abych napsal přímo sem.

Díky za Váš čas

Martin

Předmět Autor Datum
Pave Martine xkrát jsem Vám psal, že terarium které poškodil přepravce, je znovu hotové a je ihned k…
drap-jinde 02.01.2012 17:16
drap-jinde
Jak jsem psal, prosím aby reagovali lidé, kteří chtějí pomoci s negativní zkušeností s Vámi, na Vaše…
Mafff 02.01.2012 17:28
Mafff
Pane Martine, stejně jako ostatní poškození, napiště o svém problému uživateli Viper, přepošle to po… poslední
Aurifer 02.01.2012 17:48
Aurifer

Jak jsem psal, prosím aby reagovali lidé, kteří chtějí pomoci s negativní zkušeností s Vámi, na Vaše maily zde opravdu nebudu nadále reagovat, sám nejlépe víte, že jste nesplnil jediný bod a jediný termín stanovený ve smlouvě. Víte, že k dnešnímu dni podávám trestní oznámení, na tom se nic nezměnilo, měl jste dost času k nápravě všech skutečností. S Vámi se na tomto fóru již nebudu bavit, od toho máme na sebe soukromé kontakty, prosím ostatní lidi, aby mě i nadále kontaktovali na mém mailu, jako dosud.

Zpět do poradny Nahoru