Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přežije gekončík pád z balkónu?

Mám dotaz, na který jsem tu nenašel odpověď. Přežije gekončík pád ze 3. patra (4. podlaží) na plochu slabě zarostlou trávou (spíš hlína než tráva)? Zaběhl se nám a jako nejhorší scénář bych viděl útěk balkonem. Taky nemám zkušenost, jestli skočí nebo ho strach zastaví.

Díky za radu. Ještě mám kde hledat, ale zajímá mě, jestli s tím máte někdo zkušenost.

Petr

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravdepodobne by prezil (cim mensi vaha tim vetsi sance). Spis by se snazil lezt po zdi, ale oni nem…
lucifer 22.07.2016 15:22
lucifer
Dopaden! V noci pod gaučem. Prostě nechápu, kde mohl být schovanej. Nekoukal jsem se akorát do knih,… poslední
maccullatta 23.07.2016 11:35
maccullatta

Pravdepodobne by prezil (cim mensi vaha tim vetsi sance). Spis by se snazil lezt po zdi, ale oni nemaj zrovna moc pud sebezachovy co se vysek tyce - pred casem nam jich par "vyskakalo" z horniho terarka kdyz jsem blbe zavrel (tak 150cm) na podlahu - ve tme, nevideli kam. Nastesti jsme je vsechny nasli.

BTW - z podobne vysky nam spadl kdysi davno pes - jorksir. Tehdy jeste temer stene (necely rok stary) - vedle okna postel + radiator, okno otevrene, v noci prselo - nejspis neco slysel venku tak vylezl na parapet a uklouzl? Netusime jak se to stalo - nebyli jsme u toho, ale letos mu tahne na 14 a vede se mu dobre = prezil bez trvalych nasledku. Gekoncik s nejakymi 60-100g ma sanci daleko vyssi. Nicmene spis bych ho hledal doma zalezleho nekde za nabytkem a pod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru